ZombiRock Oyun İçi Eşyalar

ZombiRock Oyun İçi Eşyalar

ZombiRock Oyun İ i Eşyalar

ZombiRock dünyasında bir takım karantinaya alınmış bölgeler bulunmaktadır. Bu alanlarda gerek zombilerle gerek birbirleriyle mücadele eden avcılar, değişik haritalara göre değişik taktikler üretmelidir. Haritalarda kullanılabilen özel eşyalar bir savaşın gidişatını tamamen değiştirebilir. "Loko Meydanı" haritasında tüm rakiplerini araba ile ezebilen birinin veya "Eğlence Parkı" haritasında rakiplerini yerdeki tüplerle patlatabilen kişinin takımına sağladığı faydayı tahmin edebilirsiniz!

Haritalardaki eşyaların kullanımı bir savaşın seyrinde ok önemlidir. Oyunda kişiler bireysel yeteneklerinin yanı sıra evresini verimli şekilde kullanabilmek konusunda da uzman olmalıdır. Bu sebeple her harita rakibe göre özel strateji gerektirir. Eğer harita i erisinde bonus veren eşyaların tamamını rakibe kaptırırsanız ok zor anlar yaşayabilirsiniz. Bu eşyaları etrafta ne gördüyseniz hepsine vurarak kazanabilirsiniz. Şimdi bonusları olan bu eşyalardan bahsedelim;

MMO Action Oyunu

Bukalemun: Bu eşya sayesinde görünmez olabilirsiniz. Saldırmadığınız veya saldırılmadığınız sürece görünmez olarak kalırsınız. Ancak hafif buğulu olarak göründüğünüz i in rakip oyuncular zor da olsa sizi görebilir. Zombilerin ise aklı karışır ve sizi hi göremezler.

Ücretsiz Online Oyun

Bomba: Bu eşya sayesinde geniş alanda patlama saldırısı yapabilirsiniz. Bu şekilde bir ok oyuncuya aynı anda ağır hasar verebilirsiniz.

MMO Online Oyun

Telefon: Bu eşya ile doğuş bölgenize en yakın telefon kulübesine ışınlanabilirsiniz. Ka arken veya kovalarken büyük önem taşır.

Online Oyun Eşyası

Zehir: Geniş bir alana zehir saldırısı yapmak i in tasarlanan bu eşya, orada bulunan tüm rakipleri 10 saniye boyunca zehirler. Bu şekilde HP'lerini ka arak doldurmak isteyen oyunculara zor anlar yaşatabilir ve vermiş olduğunuz hasarı arttırabilirsiniz.

MMO Action Eşyası

Karton Kutu: Bu eşya sayesinde, alanda etkilenen tüm rakiplerinizi 2 saniye boyunca saldırı yapamaz hale getirirsiniz. Ancak rakipleriniz bu sırada hareket edebilirler.

MMO Oyun Eşyası

Jel: Bu eşyayı kullanarak alanda bulunan tüm rakiplerinizi olduğu yere sabitleyebilirsiniz. Ancak oyuncular hareket edemese de saldırı yapabilirler veya özel eşyalarını kullanabilirler.

Bunların dışında harita i erisinde anlık HP kazanımı veya hız bonusu veren genellikle haritanın ortalarında yer alan kulübeler bulunmaktadır. Bu kulübelere saldırarak barındırdıkları bonusları kazanabilirsiniz. Çok kritik bir anda elde ettiğiniz hız veya HP kazanımı bonusu savaşın seyrini değiştirebilir!

Oyun hakkında genel bilgileri kısaca bu şekilde özetleyebiliriz. ZombiRock'ın renkli dünyasında aksiyon asla durmaz!