Wolfteam’de En iyi oyuncu olmak için rehber

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber19

Wolfteam’de En iyi oyuncu olmak i in rehber

Karakterler

Her karakterin farklı özellikleri vardır. Kimisinin zırh gücü fazla kimisinin ise Yaşam puanı fazladır.

Marketten set olarak yapmadığınız ekipman alış verişlerinde aşağıdaki listeye uymanız tavsiyemdir.

Adriana Tenorio

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber1

Adriana Tenorio

Lin Meiling

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber2

Lin Meiling

Hamadah bin Shabah

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber3

Hamadah bin Shabah

Geremi Song

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber4

Geremi Song

Illude Vaganova Ivanov

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber5

Illude Vaganova Ivanov

Christopher Smith

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber6

Christopher Smith

Angela Mao

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber7

Angela Mao

Reinhard Schneider

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber8

Reinhard Schneider

Marien Arnault

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber9

Marien Arnault

Yiğit Demir

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber10

Yiğit Demir

Tomiya Yasuko

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber11

Tomiya Yasuko

Silahlar

Elwrcı Sılver

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber12

Elwrcı Sılver

Hem kurtlara hemde insanlara karşı muhteşem bir silah. Yüksek kafa yüzdesi gibi özellikleriyle bizleri kendisine hayran bırakıyor.

ETSR-1 MC

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber13

ETSR-1 MC

Yüksek kafa vuruş yüzdesi ve seriliği ile yarı otomatik keskin nişancı tüfeği olan ETSR-1’e sahipseniz, bir adım öndesiniz.

Robinson Arms

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber14

Robinson Arms

Seri ateş edebilme özelliği ve rakiplerine göre az geri tepmesiyle insanlara karşı ideal bir silah.

Kurt Yetenek Geliştiriciler

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber15

Kurt Yetenek Geliştiriciler

Can doldurma özelliği, hız ve kurdun eksik tüm yönlerini kapatan bir eşya. İlk Yardım paketlerini kullanım haklarınız sona erdi. Yaşam Puanınız ise az ise pusu da kalarak rakibinizin arkasından bir saldırı yaparak YP’nizi artırabilirsiniz.

Dövmeler

Ejder Dövmesi Lacivert

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber16

Ejder Dövmesi Lacivert

Yüksek savunma gibi özellikleriyle, şu anki marketimizde ön planda olması gereken bir dövmedir.

Ejder Dövmesi Mor Sağ Kol

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber17

Ejder Dövmesi Mor Sağ Kol

Zırh, saldırı ve diğer özellikleri ile kurdunuzun gücüne gü katacak bir dövme.

Ejder Dövmesi Mor Sol Kol

Savunma, saldırı, hız ve diğer özellikler ile yukarıdaki dövmelerin gücüne gü katarak sizi ölümsüzlüğe aday yapacaktır.

Ek Malzemeler

%100 GP ve Altın

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber18

%100 GP ve Altın

Seri bir şekilde rütbe atlamanızı ve altın kazanmanızı sağlayacaktır. Her Wolfteam oyuncusunun ihtiyacı olacağı bir eşya.

Gü lü Kullanıcı Paketi

Ejderha Dövmesi, %50 GP ve Altın, Otomatik Çanta Arama, Konuşma Rengi Değiştirme, 100 Ölümden Kurtulma ve Çağrılma Adı Ekleme özellikleri ile sizleri özellikleri ile kendisine bağlayacak ve bir o kadar da ihtiyacınıza yarayacaktır.

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber19

Gü lü Kullanıcı

Gü Yöneticisi

Oda Başlığı Rengi Değiştirme, Otomatik Davet İşlemi, Envanterinize Özel Eşyalar Eklemesi, Rakip Görüntüleme Sistemi, Mermi Azalma Uyarısı gibi özellikler ile size gü katacak ve seri şekilde istediğiniz oyun modunu oynamanızı sağlayarak eğlenceyi iki katına ıkartmanızı sağlayacaktır.

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber20

Gü Yöneticisi

Kolay Rütbe Nasıl Atlarım?

Wolfteam'de En iyi oyuncu olmak için rehber21

Seri Bı ak Modu

Resimde göreceğiniz gibi kısa ve seri odalar ile yüksek GP elde edip kolay rütbe atlayabilirsiniz. Hafta sonları ise oyunda kalmaya özen gösteriniz.