Wolf Team Kurtlar

Wolf Team Kurtlar

Wolf Team Kurtlar

İnsan üstü hamleler ve muhteşem bir macera!Tırman! Hızla koş! Onlar insandan kurda dönmüş yaratıklar!Çok fazla kurşun yiyip ölmeyip insanları keskin pen eleri ile öldürüyorlar.Bir kere dönüşüm yaşadıktan sonra eşitli yakın dövüş taktikleri ile savaşıyorlar ve insanüstü performans gösteriyorlar.Savaş alanında kurtların varlığı savaş durumunu değiştiren bir oluşumdur.

Oyun i erisinde Kurt’a ne zaman dönüşeceğinizi kendiniz belirlersiniz. Bu nedenle oyun i erisinde, karanlıkta ne zaman büyük yaratıklarla karşılacağınızı önceden bilememek ok korkun olacak.

Oyunun ana teması insanlar ve kurtlar arasındaki savaş; ve bu savaş sırasındaki ölme ve öldürme mücadelisinde var olan insanların; ihtişamla gelen kurtlara karşı ölüm-kalım oyunudur.İnsanlar birlik i inde hareket edecek ve hayatta kalmak i in mücadele gösterecekler, bu zamanda ise Kurtlar insanların dikkatini sessizlik i inde bozacaklar.

Kurtlar insanları yalnızca elleri ile öldürme yetisine sahipler. Ancak, mutasyon sırasında mutasyona uğrayan karakterin özellikleri birbirinden değişiklik gösterebilir. Orijinal kurt kabiliyetlerinin üstüne yeni yetenekler edinme şansına sahipsiniz.Bir başka deyişle kurda dönüşüm, yeni savaş taktikleri ve tabiat üstü yetenekleri kullanmanıza olanak sağlayacak.