Vata 0-31 Level Rehberi – 31+ Şaman Rehberi

1

Vata 0-31 Level Rehberi – 31+ Şaman Rehberi

Öncelikle vata kasılması kolay bir karakterdir..
Sorularımız şöyle;
+Hangi silahı kullanmam gerekir?
-Ben kılıcı öneririm vatanın barbar döneminde genelde şu yumruklu olan skill ve döner kırba işe yaradığı i in sopalık bir iş yok balta derseniz ok yavaştır sıkılırsınız ve zor öldürürsünüz aynı zamanda birde eki var eki kullanabilirsiniz ama ben kılıcı tavsiye ediyorum neden ünkü hem hızlı hemde büyü gücü ortalama bir düzeyde…

+Nerelerde kasılmam gerekir??
-Arkadaşlar görevlerde verilen mesela 3 levelde git büyük cim kes diyor gidin büyük cimlerde kasılın görevler daima rehberinizdir..

+Hangi anahtarı almalıyım??
-Anahtar olarak bazen bp sıkıntısı olabiliyor bunun i in Karanlık anahtar ve Su anahtarını tavsiye ederim karanlığa destek //su anahtarına ws i in karakter kasılmalık i inde zaman anahtarı tavsiye ederim.

+Statlarım nasıl olacaktır..?
-Statlar konusunda daha gü lü ve daha sağlam olmak i in ben gü ve dayanıklık gitmenizi öneririm zeka eviklik pek işimize yaramayacak bp sorunu ekerseniz bilgelik vermenizde tavsiye var…

+Skillerimi neye göre vermeliyim..?
-Skillerimizi yumruklu bir skill bulunmakta ona verebilirsiniz fakat onun 2. skilli vardır onu a manızı tavsiye etmem pek yaramıyor.Aynı zamanda toplayıp kesmek i inde döner kırba tavsiyem ve unutmadan YP yenileme birde Kükreme skillerini kesinlikle a ın..

Not:Kü ük bir ipucu vermek isterim..
10 Levelde özellikli item alırken gü itemi alınız ve 15 levele geldiğinizde onları atıp 15 levellikleri giymeyin sakın 10 levellikler daha sağlam olacak.20 Levelde daha iyisini alacaksınız iyi oyunlar..

Vata Şaman Rehberi 31+

Hangi anahtarı almalıyım;
Dediğim gibi su anahtarı ve karanlık anahtar daima sizin levelinizle bir gitsin sakın büyük anahtar kullanmayın yarısı boşa ka ar.

Hangi Skilleri A malıyım..?
Eveeet skiller konusuna gelelim..
Asa Ustalığı (4)
Solucan istilası (sinek 9)
Ateş (9)
BP yenileme büyü puanı mana mavi olan sakın cana vermeyin sağdaki olandan verin.(Fulleyin ka geldiğini unuttum)
Kalan 6 Puanıda yaşam ığlığına veriniz.

Level aldık a yaşam ığlık devam ediniz fullenince zırh ustalığı (4)—- doğal zırh (4) gidiniz.

Statlarım nasıl olmalı??

Belki skiller ve statlar ilk vatalar veya ilk oynayanlar i in garip gelecek ama doğru ben gücümü burdan buluyorum..(sanırım bilgilerimi vermemem lasım şimdi herkez yatıracak

Çevikliği 2 İsteyene Kadar Verin
CE SAKIN VERMEYİN // GÜCE SAKIN VERMEYİN // GÜCE SAKIN VERMEYİN(bukadar önemli)
Dayanıklığı 3 isteyene kadar verin
Zekayı 5 İsteyene Kadar Verin
Bilgeliği 3 İsteyene kadar Verin

Kalanları zekaya doldurunuz ve zeka dayanıklık gidiniz canınız 4k – 5k olunca bırakınız mana sorunu ekerseniz 1.2kya gelene kadar bilgelik verebilirsiniz..

Ve kesinlikle sopa se iniz öbürleri size yaramaz bundan sonra bir büyücüsünüz ben büyü sevmem cengaver olurum derseniz yatmayı ekersiniz 31 levelde abadomda kasamassınız andriyarda cimlerle kasılırsınız iyi oyunlar dilerim..