Shakes & Fidget Geniş Rehber

Shakes & Fidget Geniş Rehber

Shakes Fidget Geniş Rehber

Playa Games tarafından sunulan Shakes Fidget, tam 21 dile evrilmiş ve de olduk a geniş hayran kitlesine sahip bir web tabanlı karakter geliştirme oyunudur. Oyun browser tabanlı olduğu i in her hangi bir kurulum dosyası indirmeniz ve kurmanız gerekmiyor. Maestia, Forsakia, Florensia, LOCO, S4 League, Caesary, Shaiya ve CityVille gibi bir ok beğenilen oyunun altına imzasını atan Playa Games, bu oyunda da oyuncularının ilgisini toplamış gibi gözüküyor.

Peki bakalım Shakes Fidget dünyası bize neler sunuyor?

Oyuna ilk girdiğimizde Savaş ı, Büyücü ve Avcısınıflarından birini se memiz isteniyor. Bu se imi yapmadan önce sol alt taraftan farklı dünyaları da se ebileceğimizi unutmamak gerekiyor. Herhangi bir dünya se imi yapmazsak, oyunda en son ıkan dünyada oyuna katılıyoruz. Sınıfımızı se tikten sonra karşımıza karakter oluşturma ekranı geliyor.

Diğe oyunlarda da olduğu gibi, iki karşıt taraf ve her tarafta dörder farklı ırk mevcut. Bir tarafta İnsan, Elf, Cüce ve Cin diğer tarafta ise Ork, Kara Elf, Gulyabani ve İblis ırkları bulunmakta. Her zamanki gibi cinsiyetinizi, ırkınızı, sınıfınızı ve genel görünümünüzü değiştirebileceğiniz olduk a detaylı bir karakter yaratma kısmı var. Oyunda; göz, kulak, ağız, burun, sa tipi, sa rengi, sakal, dövme ve hatta yüzdeki yaralara varana kadar ok geniş bir karakter yelpazesi bulunmakta.

Gerekli se imleri yaptıktan sonra kaydet tuşuna basıyorsunuz ve karakter yaratma işlemi bitiyor ve son olarak da nickname, e-posta ve şifre belirleme işlemlerini tamamlıyorsunuz. Kayıt işlemi sırasında kullandığınız e-posta adresine gelen doğrulama adresine tıklayarak doğrulama işleminizi yapın ve oyuna giriş yapın. Artık oynamaya hazırız, Shakes Fidget dünyasına hoş geldiniz!

Oyundaki ilk durağınız Meyhane. Para ve deneyim kazanmak istiyorsanız burada bir ok fırsat sizleri bekliyor. Meyhanede bulunan insanlar ile konuşun onlar size eşitli görevler teklifinde bulunacaklar, karşılığında da biraz önce bahsettiğim para ve deneyimi kazanacaksınız. Eğer kazanma konusunda hırslıysanız meyhanede ki kumarbaz tam size göre fakat kazanmaya alışırken elinizdekileri de kaybetme riskini unutmayın.

Mücadelenin merkezi, Arena! Düşmanlarınıza burada meydan okuyabilir, yiğitliğinizi burada ispatlayabilirsiniz. Buradaki başarılarınızın karşılığında da altın ve şeref puanı kazanacaksınız. Müsabakalar gü bakımından hemen hemen eşit olan oyuncular arasında yapılır sistem düşmanınızı bu koşula bağlı olacak şekilde otomatik olarak se er. Ben zoru seviyorum diyorsanız, sizden daha gü lü olan kişileri de se ebilirsiniz.

Peki, başka nerelerden para kazanabilirim derseniz,Shakes Fidget’de kaynaklar neredeyse sınırsız. Sıradaki se eneğiniz Sur Nöbeti tutmak olabilir. Belirli bir süre ile nöbet tutarak para kazanabilirsiniz.

Gücünüze gü katmak istiyorsanız istikamet silah satıcısı! Kişisel değerlerinizi arttırmak i in buradansilah, ayakkabı, başlık, kemer veya buna benzer bir ok malzeme satın alabilirsiniz. Elinizde fazla olduğunu düşündüğünüz eşyaları yine burada satabilirsiniz. Tabii ki de kullanılmış olduğu i in satın aldığınız bedelden daha düşük olacak şekilde satılacaktır.

Silahlarla edindiğiniz gü sizin i in yeterli değilse,büyü dükkanını ziyaret edin ve buradaki iksirlerden faydalanın.

Evcil hayvanı olmayan bir kahraman olur mu hi ?Shakes Fidget; bizlere evcil hayvan kullanım özelliği de sunuyuor. Ahırı ziyaret ederek kendinize birbinek hayvanı satınalabilir ve binek hayvanınız sayesinde hızınıza hız katarak görevleri daha kısa sürelerde tamamlayabilirsiniz.

Kendinize yapacağınız tüm yatırımlarla kahramanınızın gücüne gü katmış olacaksınız. Oyunda karakterinizin detaylı bir şekilde gü lerini ve yeteneklerini görebileceğiniz bir ekran bulunmakta.

A ık ası burada sizlere Shakes Fidget’de sunulan tüm özelliklerden bahsetmemin mümkünatı yok ama sizlere Shakes Fidget dünyasına girerek oyunun tadını çıkarmanızı öneririm. Burdan başlayın. İyi oyunlar.

Videolar:

Tanıtım Videosu:

Oyuni i Video (ing.):

Guild Raid Videosu:

Related posts

2 thoughts on “Shakes & Fidget Geniş Rehber

  1. ben shakes fidgete üye oldum epostama girdim onaylamaya çalışıyorum olmuyo yardım edermisiniz lütfen

    1. onaylama mailini tekrar gönderirseniz iyi olur.