Renaissance Heroes Oyun Menüsü Rehberi

Renaissance Heroes4

 Renaissance Heroes Oyun Menüsü Rehberi

Renaissance Heroes4

Oyun Ana Menüsüne Genel Bakış

Giri%C5%9F%20Men%C3%BCs%C3%BC.jpg

Oyun genel menüsüne baktığınızda, bir oda kurma, bir odaya katılma, izleyici modu, eğitim modu ve yardım gibi bölümleri görebilirsiniz.

Kat%C4%B1l(1).jpg

KATIL: Bu sekmeden bir odaya katılabilirsiniz.
HEMEN KATIL: Bu sekmeden vakit kaybetmeden açık olan bir oyuna katılabilirsiniz.
ODA OLUŞTUR: Buradan istediğiniz oyun modu ve haritasinda bir oda oluşturabilirsiniz.
İZLEYİCİ: Buradan istediğiniz bir oyuna tıklayarak izleyici olarak katılabilirsiniz.
EĞİTİM: Burada botlara karşı savaşabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.
YARDIM: Burada oyun hakkında genel bilgileri videolu ve yazılı olarak görüntüleyebilirsiniz.

F%C4%B1s%C4%B1lt%C4%B1.jpg

Sol alt kısımdaki bölümden bulunduğunuz kanala bir mesaj gönderebilirsiniz. Aynı şekilde belirli bir oyuncuya da fısıltı göndermeniz mümkündür.

Alt%20men%C3%BC%204_1.jpg

Yine oyun genel bölümünde imzanızı, karakter seçme sekmesini ve yapmanız gereken önemli görevleri görebilirsiniz.

Alt%20men%C3%BC%204_2.jpg

Oyun paranızı sol kısımdaki P yazan para simgesinden, market paranızı ise sağ kısımdaki alandan kontrol edebilirsiniz. Yine bu bölümden online olan kullanıcıları görebilir, oyun ayarlarını değiştirebilir veya yardım alabilirsiniz.

Oyun Alt Menülerine Genel Bakış

MAĞAZA

Ma%C4%9Faza.jpg

Bu bölümden market parası veya oyun içi paranız ile çeşitli eşyalar, silahlar, kostümler, güçlendiriciler, nispet kutlamaları alabilirsiniz. Aynı zamanda başka bir arkadaşınıza da hediye gönderebilirsiniz.

DONANIM

Donan%C4%B1m.jpg

Bu bölümde marketten satın aldığınız veya oyundan kazandığınız eşyaları, silahları, kostümleri, güçlendiricileri, nispet kutlamalarını kullanmak üzere karakterinize ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz. Silahınızı da yine bu bölümden geliştirebilirsiniz.

GÖREVLER

G%C3%B6revler.jpg

Bu bölümde oyun içi üzerinizde bulunan görevleri görebilir, tamamlanmış olan görevleri veya yapabileceğiniz görevleri takip edebilirsiniz.

PROFİL

Profil.jpg

Bu bölümden profil bilgilerinizi görebilir, kazanma oranını, seviye durumunu, ölme/öldürme oranını, bağlantı kopmalarını takip edebilirsiniz. Kariyeriniz, çarpıcı anlarınız ile kahramanlarınıza özel istatistiklerinizi de inceleyebilirsiniz.

SIRALAMA

S%C4%B1ralama.jpg

Bu bölümde diğer oyuncularla olan sıralamanızı takip edebilir, kazandığınız maçları, maç istatistiklerinizi, silah türlerinizi ve kimin liderlik koltuğunda oturduğunu görebilirsiniz.

MESAJLAR

Mesajlar.jpg

Bu bölümden diğer oyunculardan mesaj alabilir, diğer oyunculara mesaj gönderebilirsiniz. Diğer oyunculardan aldığınız hediyeleri kabul edebilirsiniz. Ayrıca diğer oyunculardan gelen arkadaşlık tekliflerini de yine bu bölümden onaylayabilirsiniz.

ARKADAŞ

Arkada%C5%9F.jpg

Bu bölümden listenizde olan arkadaşlarınızı görebilir, arkadaşlarınızın faaliyetlerini takip edebilir veya yeni bir arkadaş eklemek üzere teklif gönderebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızın sıralamasını da yine buradan inceleyebilirsiniz.