Renaissance Heroes Mağaza Rehberi

Renaissance Heroes2

Renaissance Heroes Mağaza Rehberi

Renaissance Heroes2

Mağaza nedir?

Mağaza; silah, kostüm, kutlama, güçlendirici gibi eşyaları oyun içi veya reel para ile alabilmenize olanak sağlayan kısımdır.

Mağazaya nereden ulaşabilirim?

Mağazaya; oyuna giriş yaptıktan sonra ekranınızın üst kısmındaki menülerden MAĞAZA adlı menüye tıklayarak ulaşabilirsiniz.

57KbLbM(4).png

Market içeriğinde neler var?

SİLAH alt kategorisinde karakterinize farklı silah türlerinden istediğiniz bir tanesini alabilirsiniz.

57KbLbM(5).png

KARAKTER alt kategorisinde karakterinize kostüm veya nispet yapmak için nispet kutlamalarından istediğiniz bir tanesini alabilirsiniz.

57KbLbM(6).png

GÜÇLENDİRİCİLER alt kategorisinde karakterinizi veya silahlarınızı güçlendirmek için güçlendirici türülerinden istediğiniz bir tanesini alabilirsiniz.

57KbLbM(7).png

DİĞER alt kategorisinde silahlarınızı güçlendirmek için güçlendirici malzemelerinden istediğiniz bir tanesini alabilirsiniz. Yine bu bölümde silahınızda yapılan güçlendirmeleri sıfırlamak veya sadece son güçlendirmeyi sıfırlamak gibi farklı eşya seçeneklerini de satın alabilirsiniz.

57KbLbM(8).png

Nasıl hediye gönderebilirim?

İstediğiniz bir arkadaşınıza hediye göndermek için; hediye göndereceğiniz eşyayı seçtikten sonra alt kısımda yer alan ”Hediye” butonuna basmanız yeterlidir.

57KbLbM(9).png

Marketten nasıl eşya satın alabilirim?

Marketten bir eşya satın alabilmek için; ekranınızın sağ alt kısmında bulunan ”Satın Al” butonuna basmanız yeterlidir.

57KbLbM(10).png

Satın Al ve Hediye butonunu nasıl kullanabilirim?

Üstte belirtilen satın alma veya hediye etme butonlarına tıkladığınızda karşınıza yeni bir pencere açılacaktır.

57KbLbM(11).png

Buradan satın alacağınız veya hediye edeceğiniz eşyanın özelliklerini, süresine göre oyun içi para veya market altını ücretini, ne kadar paranız olduğunu ve eşyayı satın aldıktan sonra ne kadar paranız kalacağını görebilirsiniz.

Yine burada bulunan ”Kullanılan Silahla Karşılaştır” sekmesinden de elinizde bulunan silah ile olan farkı görebilirsiniz.

Eşyaların özelliklerini nereden görebilirim?

Satın almak istediğiniz, hediye etmek istediğiniz ya da sadece incelediğiniz eşyaların özelliklerini alt kısımdan takip edebilirsiniz.

57KbLbM(13).png