Mafia Wars 2 Başlangıç Rehberi

1

Mafia Wars 2 Başlangı Rehberi

İsmimizi yazdık, cinsiyetimizi se tik, rengimizi de se tikten sonra “Tamam” diyoruz. Karşımıza bir mekan geliyor burası bizim kumarhanemizi, evimizi, fabrikalarımızı koyacağımız ilk bölümümüz.

Şimdi sizlere bu ekranda görülenlerin ne işe yaradığından bahsedeyim azcık ;

Ekranın sol üstüne bulunan bu kısım avatarımız, tecrübe barımız,

enerji barımız ve can barımızdır.

Burasıda sağ üstte görünen kısımdır bunlarda Ürün, Paramız, Saygınlığımız ve Altın ubuktur. Peki bunlar ne işe yarar?

Ürün : Kutu sembolü olan kısım nakit para i in gereklidir. Elde etmek i in fabrikalar kurmalısın veya arkadaşlarını ziyaret ederek onların fabrikalarına yardım edip sende bir ka miktar ürün elde edebilirsin.

Sokak İtibarı : Burası saygınlık ile alakalıdır elde etmek i in görevlerde karşımıza ıkan patronları yenince elde ederiz.

Altın Çubuk : Özel malzemeleri almak veya enerjiyi doldurmak i in kullanılır. Ger ek para ile elde edilir. Oyun başlangıcında bir ka görev sonra bir miktar elde ediyorsunuz.

Burasıda avatarımızın hemen altında bulunur ve görevleri gösterir. Resimlerin üstüne tıkladığınızda oyun i inden görevlerin

ne istediğini bulabilir veya ne kadarını tamamlamışsınız görebilirsiniz.

Burasıda alt taraf. İlk olarak Ekip’ten başlayalım alt tarafta gördüğünüz kısımı kapsar. Buradan arkadaş ekleyebilir ziyaret edebilir hediye gönderebilir ve arkadaşlarınızı savaşlara ağırabilirsiniz. Gelelim sağ tarafa burada Envanter, Pazar, Çalışanlar, Savaş Alanı ve Harita bulunmaktadır.

Envanter – Eşyalarınızın bulunduğu kısımdır. Satın aldığınız silahı veya savaşlardan gelen malzemeleri buradan üstünüze giyebilirsiniz.

Pazar – Silah, Zırh ve Malikane satın alabilirsiniz ayrıca Altın Çubuk’ta alınabiliyor.

Çalışan – Burada sizin i in alışacak arkadaşlar vardır. Bu alışanlara görev verip süresi bitince para kazanabilirsiniz.

Savaş Alanı – Buradan mezarlığa gidersiniz. Mezarlık savaş alanıdır sizin gibi diğer oyuncular ile savaşabilirsiniz. Buradan Kemik Jetonu kazanılır ve bunlarla daha iyi silah veya zırh satın alabilirsiniz.

Harita – Daha ok görevlerle ilgilidir. İlk olarak gidebiliceğiniz harita Kumarhane Bölgesi’dir.

Gelelim ilk adımlara ;

Ok işareti ile gösterilen yere tıklıyoruz. Burası kumarhanemiz olucak. Tıkladığımızdada zaten binayı yapma işlemine ge iyor ve bizden kumarhanemizin görüntüsünün nasıl olmasını istediğimizi soruyor.

Kumarhanemizi se iyoruz. Ben sağ alt köşediki se tim sizde beğendiğinizi se ebilirsiniz. Bu işlemde tamamlandı.

-Peki kumarhane ne işe yarar?

Kumarhane bize bir zaman i erisinde sürekli para verir tabi ki burayı korumalıyız yoksa ilk baskında ele ge irirler ve uğraşıp durursunuz.

Gelelim hikayenin devamına. Resimde gösterilen ok işaretli adama gidiyoruz. Bu adam bizim şuanlık patronumuz ve görevleri ondan alacağız. İlk görevi aldıktan sonra hikaye kendini böyle devam ettirir. İlerki seviyelerde gelişiriz, başka oyuncularla savaşırız, hara keseriz, kumarhanelerini ve fabrikalarını basarız. Oyunun hikayesini takip etmenizi tavsiye ediyorum.