Kehanet Online Yaşlı Bilgelik Kristali

1

Kehanet Online Yaşlı Bilgelik Kristali

Yaşlı Bilgelik Kristali nedir?

Yaşlı Bilgelik Kristali eşyası, elinizde bulunan yüksek seviyeli bir eşyayı kendi seviyenize düşürüp giyme şansını elde etme imkanını size sunar.

Nasıl Çalışır?

Yaşlı Bilgelik Kristali tek başına kullanılan bir eşya değildir. Bu eşyayı kullanabilmeniz i in öncelikle şehirlerde bulunan Tamirci OOK'ler ile konuşmanız ve Eşya Düşürme se eneğini se meniz gerekmektedir.

Eğer elinizde yüksek seviyeli bir eşya varsa Tamirci OOK ile konuşup eşya düşürme se eneğini se tikten sonra a ılan pencereye eşyanızı ve Yaşlı Bilgelik Kristalini koymanız ve ardından Kullan butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Buradaki ekran görüntüsünde de gördüğümüz gibi 53 seviye olan eşyamız 52 seviye'ye düşürülmüştür. Burada dikkat etmeniz gereken eşyanın seviyesini düşürdük e, eşya düşürme başarı oranının da azaldığı olmalıdır. Eğer başarısız olursanız eşyanız bir seviye yukarı ıkacaktır. 53 seviye'de giyilen bir eşyayı bu sistemi kullanarak 43 seviyeye kadar düşürebilirsiniz.

Bir adet Yaşlı Bilgelik Kristali eşyası ile bir kere düşürme işlemi yapabilirsiniz.

Eşyayı Nereden Satın Alabilirim?

Yaşlı Bilgelik Kristali eşyasını alabilmeniz i in öncelikle T tuşuna basmanız ya da sağ alt köşede bulunan Dükkan butonuna tıklamanız gerekmektedir. Buradan sol taraftaki menüden Büyüleme bölümüne giriş yapıp eşyanızı satın alabilirsiniz.

Eşya Fiyatı : 1503
Eşya Miktarı : 1 Adet

Nasıl Satın Alabilirim?

Yapmanız gerekenler;

Joypara sayfamızdan size uygun ödeme se eneğini se in.
– Gerekli JP’leri satın almanızın ardından Joypara sayfamızdaki "Cüzdanım" bölümünden almış olduğunuz JP'leri Kehanet Nakit birimine (KHN) evirin.
– Yukarıda belirtilen işlemlerin ardından oyuna girerek Dükkan bölümünü a manız yeterli olacaktır. Sahip olduğunuz KHN ile dilediğiniz eşyayı satın alabilir ve bu değerli eşyaların sahibi olabilirsiniz.