Kehanet Online Hizmetkar Rehberi

1

Kehanet Online Hizmetkar Rehberi

http://orgamesmo.com/images/orangegame/81_hyunmoo.jpg

http://orgamesmo.com/images/orangegame/81_jujak.jpg

Hizmetkar şe imi

Hizmetkar se erken karakterinizin ne olduğu ok önemlidir. Bunu unutmayın. Kafanıza göre bir hizmetkar se erseniz ileride sıkıntı ekebilirsiniz. Bu yüzden yazdıklarımı dikkatlice okursanız yararınıza olur.

A) Kaplumbağa

Bu hizmetkarın en büyük özelliği savunmasının ve yaşam puanının diğer hizmetkarlara oran ile ok yüksek olmasıdır. Fiziksel ve büyü gücü azdır. Savunması az olan veya uzaktan saldıran karakterler i in idealdir. Patron diye tabir ettiğimiz oğu yaratığı rahat kesersiniz. Sadece taktik uygulamanız gerek.

B) Anka Kuşu

Bu hizmetkarın en büyük özelliği ise büyü gücünün yüksek olmasıdır. Fiziksel atağı idare eder fakat savunması ok iyi değildir. Büyü gücü az olan karakterler i in ideal bir se imdir. Bu hizmetkarı kullanırken önce sizin dalmanız lazım. Uzaktan saldırı yapabildiği i in sizden önce yaratığa saldırır ve savunması iyi olmadığı i in kaybetme şansınız doğabilir.

C) Ak Ejder

Bu hizmetkar Anka Kuşu ile benzerlik göstermektedir. Büyü gücü ok fazladır. Fakat Anka kuşu gibi uzaktan saldırı yapmaz ( Yetenekleri hari ). Savunması kaplumbağa oran ile ok iyi değildir. Fiziksel saldırı iyi olupta büyü gücü az olan karakterler i in ideal bir se imdir.

D) Beyaz Kurt

Bu hizmetkarın en önemli özelliği ise fiziksel saldırısının ok iyi olmasıdır. Savunmasıda gayet iyidir. Buna ek olarak yaşam puanıda güzeldir. Büyü gücü olarak kaplumbağadan iyi fakat Ak ejder ve Anka Kuşu kadar iyi değildir. Fiziksel hasarı az olupta büyü gücü yüksek olan karakterler i in ideal bir se imdir.

Fakat şunuda söylemeden ge mek istemiyorum. Yaratıklardan düşük bir ihtimal ile hizmetkar yumurtası ıkabilir. Yumurtadan ne ıkacağını kırmadan asla bilemezsiniz. Her hangi bir hizmetkar olabilir. Yumurtayı kırmak i in Hizmetkar tüccarı ile halledebilirsiniz. Tabi bu işlem i inde bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Hizmetkar evrimleri

Hizmetkarlar 3 kez gelişirler 20-21, 40-41, 60-61 seviyelerinde hizmetkarlarınızın görüntülere sahip olup yeni yetenekler elde ederler. Hizmetkarlarınız evrim ge ireceği sırada yanınızda bulunmasın aksi taktirde evrim ge irtemezsiniz.

Hizmetkar özellikleri

Hizmetkarlarınızı iyi bir şekilde doyurursanız saldırı gücü %15 oranında artış gösterir.

Hizmetkarınız her öldüğünde belli bir yakınlık puanı kaybeder. Yakınlık puanını arttırmak istiyorsanız sürekli yanınızda dolaşmasını sağlayın veya besleyin yada yakınlık puanını arttırıcı eşyalar alın.

Hizmetkarların yakınlık ve tokluk oranlarına göre gelişimi ek hız gösterir.

Her hizmetkarın farklı yetenekleri mevcuttur bunları Hizmetkar tüccarından bu yetenekleri öğrenebilirsiniz.

Hizmetkarınızı öldüğünde hizmetkar tüccarından belli bir ücret karşılığında canlandırabilir isterseniz elinizde bulunan özel bir taş ( imparatorluk hizmetkar hayat taşı ) sayesinde ücret ödemeden canlandırabilirsiniz.

Eksik veya hatam var ise belirtin düzeltmeyi ger ekleştireyim.

Not: Fiziksel saldırı gücü iyi olan kaplanı, büyü saldırı gücü olan ak ejder veya anka kuşunu, Savunması ok olan kaplumbağayı se ebilir fakat tavsiyem hangi özelliğiniz az ise onu se meniz.

Not2: 5. Seviye hizmetkar yetenek kitabını nakit dükkanından satın alabilirsiniz.