Kehanet Online Gelişmiş Güçlü Destek Hapı

1

Kehanet Online Gelişmiş Gü lü Destek Hapı

Gelişmiş Gü lü Destek Hapı nedir?

Gelişmiş Gü lü Destek Hapı ile; 1 saatlik %20 Ka ınma, Maksimum YP değerini 1000 arttırma ve maksimum 500 BP değerine sahip olabilirsiniz. Bu eşya sizi savaş alanlarında daha uzun tutar ve fiziksel saldırılardan korur.

Nasıl Çalışır?

Edinmiş olduğunuz Gelişmiş Gü lü Destek Hapı eşyanızın üzerine sağ tık yapıp Eşyayı Kullan butonuna bastığınızda, eşya aktif hale gelecektir.

Eşyanın kalan süresini ve aktif olup olmadığını sağ tarafta bulunan menüden takip edebilirsiniz.

Eşyayı Nereden Satın Alabilirim?

Gelişmiş Gü lü Destek Hapı eşyasını alabilmeniz i in öncelikle T tuşuna basmanız ya da sağ alt köşede bulunan Dükkan butonuna tıklamanız gerekmektedir. Buradan sol taraftaki menüden Büyüleme bölümüne giriş yapıp eşyanızı satın alabilirsiniz.

Eşya Fiyatı : 4267
Eşya Miktarı : 5 Adet

Nasıl Satın Alabilirim?

Yapmanız gerekenler;

Joypara sayfamızdan size uygun ödeme se eneğini se in.
– Gerekli JP’leri satın almanızın ardından Joypara sayfamızdaki "Cüzdanım" bölümünden almış olduğunuz JP'leri Kehanet Nakit birimine (KHN) evirin.
– Yukarıda belirtilen işlemlerin ardından oyuna girerek Dükkan bölümünü a manız yeterli olacaktır. Sahip olduğunuz KHN ile dilediğiniz eşyayı satın alabilir ve bu değerli eşyaların sahibi olabilirsiniz.