Kehanet Online Canavar Anahtarı Rehberi

1

Kehanet Online Canavar Anahtari Rehberi

Canavar Anahtarları

Bu dünyadaki tüm yaratıkların sadece ok cesur savaş ılar tarafından elde edilebilecek kendilerine has anahtarları vardır.
Elde edilen bu anahtarları Canavar Koleksiyonuna eklemeniz gerekmektedir.

Canavar Koleksiyonu Nedir?

Bu dünyada tüm canavarlar canavar anahtarlarından türemişlerdir. Bir canavarı yendiğinizde onları saf anahtar formlarına dönüştürmüş olursunuz.

Dünyadaki tüm canavar türlerini bulup araştırmak isteyen bir canavar uzmanı bu anahtarlarla yakından ilgilenmektedir. Canavar anahtarlarını Canavar Koleksiyon Albümüne eklemektedir. Bu albüm, i ine eklenen anahtarları muhafaza etme ve canavar bilgilerini a ığa ıkarma gibi inanılmaz özelliklere sahiptir. Uzman sizden tüm dünyadan toplayacağınız anahtarları beklemektedir.

Canavar Koleksiyonu Kullanımı

Canavar Kolleksiyonunu kullanıma a abilmeniz i in önce Seviye 3 olmanız, ardından da Alfred'in görevlerini yapmanız gerekmektedir. Görevleri teslim ettikten sonra Koleksiyona kullanmaya başlayabilirsiniz. Kolleksiyonu a mak i in ekranın sağ üst köşesindeki simgesine tıklamanız gerekmektedir. Koleksiyon kitabını a tığınızda soldaki sayfalarda canavar listesini, sağ tarafta da resimlerini ve bilgilerini
göreceksiniz.

Canavar Kolleksiyonunda Bölgeler

Canavar kolleksiyonunda pek ok bölüm bulunmaktadır.

Canavar Resimlerini A ma

Kitaba canavar anahtarı yerleştirerek canavar resimlerini a abilirsiniz. İl anahtarı koyduğunuzda canavarın ismi a ılır. Canavarın 4. anahtarını da koyduktan sonra canavar resmi ve bilgisi a ılmaya başlar. 9. anahtarda tüm bilgileri a ığa ıkararak canavarı kolleksiyonda tamamlamış olursunuz. Bir canavar i in koyduğunuz 9. anahtardan sonra yerleştirdiğiniz her anahtar Kolleksiyonun i inde tutulur. Her canavar i in 99 adet anahtarı Kolleksiyon kitabında muhafaza edebilir, istediğiniz zaman i erisinden geri alabilirsiniz.

Koleksiyon Hedefi

Alfredle konuşarak oyuncular "koleksiyon hedeflerini" kabul edebilir. Görev kaydınızı a arak koleksiyon hedeflerinizle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. 3 farklı koleksiyon hedefi türü vardır.

Se ilmiş Koleksiyon:

Se ilmiş bir canavar fotoğrafı koleksiyonunu tamamlamanız istenir.

Sıradan Koleksiyon:

Oyuncular canavar anahtarlarını takas ederek bu tür koleksiyonu tamamlayabilirler.

Özel Koleksiyon:

Bazı özel koleksiyonları i erir, örneğin oyuncular bazı canavar resimlerini tamamlamak i in alan koleksiyonu yaparlar.

Hedef Koleksiyonun Tamamlanması Karşılığı Verilen Ödül:

Koleksiyonu tamamlayıp Alfred'e bildiren oyuncular Kutsal Anahtar par ası, tecrübe anahtarı gibi ödüller alır.

Canavar Kolleksiyonunun İşlevleri

Canavara Dönüşme özelliğini a abilmek i in önce Seviye 35 olup ardından da Alfred'in Kolleksiyon Geliştirme görevini almanız gerekmektedir.

Canavara Dönüşme

Normal bir canavarın kolleksiyonunu tamamladığınızda, ruh gücünüzü kolleksiyon kitabının gücüyle birleştirerek kendinizi o canavara dönüştürebilirsiniz. Bir canavarın kolleksiyonunu tamamladıktan sonra fazladan koyduğunuz her 3 anahtar sizin o yaratıpa dönüşmeniz i in harcanır.

Normal bölgelerdeki bir canavarın kolleksiyonunu tamamladığınızda ve üzerine fazladan 3 anahtar eklediğinizde, kolleksiyon sayfasında "Dönüş" düğmesini göreceksiniz. Bu düğmeye basarak 5 dakikalığına o canavara dönüşebilirsiniz. Aynı düğmeye tekrar basarak eski halinize dönebilirsiniz.