Kehanet Online Bereketli Tecrübe Şurubu

1

Kehanet Online Bereketli Tecrübe Şurubu

Bereketli Tecrübe Şurubu Nedir?

Her oyunda olduğu gibi Kehanet Online dünyasında da seviyeniz her zaman önemli olacaktır. Daha hızlı gü lenmeli ve düşmanlarınıza karşı biran önce savaşmaya başlamalısınız. Peki bunu nasıl hızlı bir şekilde yapabilirsiniz diye mi düşünüyorsunuz?
İşte bu eşya sorunuzun tam karşılığı olan cevabı size getiriyor.

%20 seviye tecrübesi kazanımınızı arttıran bu eşya ile hızlı bir şekilde yükseleceksiniz.
Oyun i i dükkanda 5., 6. ve 8. sayfalarda bulunan bu eşya 1 saatlik, 2 saatlik, 4 saatlik ve 7 günlük olarak sizlere satışa sunulmaktadır.

Nasıl Çalışır?

Nakit dükkandan satın aldığınız Bereketli Tecrübe Şurubuna farenizin sol tuşuna iki kez seri tıklayarak ya da sağ tık yaparak a ılan pencerede "Eşyaları Kullan" se eneğini se erek aktif edebilirsiniz.

Eşyayı Nereden Satın Alabilirim?

Sınıf Tecrübesi Vitamini eşyasını almak i in oyun i erisinde " T " harfine tıklayıp Nakit Dükkana erişiniz. Solda "Büyüleme" Kategorisini se iniz. 5.-6. ve 8. sayfalarda Bereketli Tecrübe Şurubu eşyalarının eşitlerine ulaşabilirsiniz.

Eşya süresi: 30 Günlük
Eşya Fiyatı : 14364

Eşya süresi: 7 Günlük
Eşya Fiyatı : 11960

Eşya süresi: 4 Saatlik
Eşya Fiyatı : 841

Eşya süresi: 2 Saatlik
Eşya Fiyatı : 481

Eşya süresi: 1 Saatlik
Eşya Fiyatı : 301

Nasıl Satın Alabilirim?

Yapmanız gerekenler;

Joypara sayfamızdan size uygun ödeme se eneğini se in.
– Gerekli JP’leri satın almanızın ardından Joypara sayfamızdaki "Cüzdanım" bölümünden almış olduğunuz JP'leri Kehanet Nakit birimine (KHN) evirin.
– Yukarıda belirtilen işlemlerin ardından oyuna girerek Dükkan bölümünü a manız yeterli olacaktır. Sahip olduğunuz KHN ile dilediğiniz eşyayı satın alabilir ve bu değerli eşyaların sahibi olabilirsiniz.