Cengiz Han 2 Hanlık Şans Paketi Rehberi

1

Cengiz Han 2 Hanlık Şans Paketi

Resim

Yüz yıllardır dünya üzerinde efsane olmuş Cengiz Han hazineleri, tüm hazine avcılarının ilk hedefi halindedir. Halen gömülü hazineleri bulan olmamış, ayrıca rivayetler günden güne katlanmıştır.

Cengiz Han’ın kayıp hazineleri arana dursun, Cengiz Han 2’nin hazineleri “Hanlık Şans Paketi” ile sizlerin olabilir.

Peki Hanlık Şans Paketi içindeki muhteşem hazineler neler? 

» Binek Kutusu 
İçerisinde Cengiz Han 2 dünyasının en iyi bineklerini barındırır. Örneğin, Güçlü Anka, Peygamber Devesi, Mavi Kirin veya Pterodaktil.

» Koyun Kürkü Çanta (18 Bölme) 
Başdüşmanlardan düşen eşyaları yağmalarken sıkıntınızı giderecek bir eşya, envanterinizde 18 eşyalık yer açar.

» Svy 2 Yetenek Kitabı Dükkanı 
Bineklerinizde bulunan 1. seviye yetenekleri 2. seviyeye çıkartır. Daha güçlü yeteneklerin sahibi olursunuz.

» Svy 3 Yetenek Kitabı Dükkanı 
Bineklerinizde bulunan 2. seviye yetenekleri 3. seviyeye çıkartır. Daha güçlü yeteneklerin sahibi olursunuz.

» Matkap Kutusu (3./4.) 
3./4. cevheri eklemek için ekipmanınıza gerekli yeri açmak için kullanacağınız matkapların sahibi olursunuz.

» Temel Dönüştürme Parçası 
Ürettiğiniz cevherleri dönüştürmenize ve bu cevherleri birleştirmenize yarar.

» Evrim Parşomeni Tomarı 
Kullandığınız binek evrim geçirerek daha güçlü bir hale gelebilir. Bu esnada yeni yeteneklerinde sahibi olacaktır.

» Okyanus Eritme Civası
Yeni ekipmanlarınıza eski ekipmanlarınızdaki eşyaları monte etmek istiyorsanız, bu eşya ile bunları sökebilirsiniz.

» Algı Eritme Civası 
Yeni ekipmanlarınıza eski ekipmanlarınızdaki eşyaları monte etmek istiyorsanız, bu eşya ile bunları sökebilirsiniz.

» Hale Eritme Civası 
Yeni ekipmanlarınıza eski ekipmanlarınızdaki eşyaları monte etmek istiyorsanız, bu eşya ile bunları sökebilirsiniz.

» Parlak Eritme Civası 
Yeni ekipmanlarınıza eski ekipmanlarınızdaki eşyaları monte etmek istiyorsanız, bu eşya ile bunları sökebilirsiniz.

» Üçgüç Nişanı 
Kahramanlar Arenası Mücadelesi’ne girişinizi sağlar ve içeride fazladan tecrübe puanı elde etmenizi sağlar.

» Diriltme Yumağı 
Düşmanlarınız ya da yaratıklar tarafından öldürüldüğünüzde olduğunuz yerde doğmanızı sağlayacaktır.

» Lonca Tecrübesi hediye paketi 
Paket açıldığında içerisinde Lonca Tecrübesi çıkacaktır.

» Lonca Desteği Hediyesi 
Paket açıldığında içerisinde Lonca Desteği çıkacaktır.

» 50 Moğol Parası (gümüş) 
50 Gümüş Moğol Parası elde edebilirsiniz.

Hanlık Şans Paketi’ni Nasıl Alabilirim? 

Oyun içerisinde (J) tuşu ile Nakit Pazara girilir. Çok Satan Özel Ürün bölümünden 25 Gümüş Hanlık Parası (2500 Joy Para) karşılığında Hanlık Şans Paketi satın alabilirsiniz.

Hanlık Parası Nasıl Alabilirim? 

Yapmanız gerekenler; 

– Joypara sayfamızdan size uygun ödeme seçeneğini seçin.
– Gerekli JP’leri satın almanızın ardından Joypara sayfamızdaki “Cüzdanım” bölümünden almış olduğunuz JP’leri Cengiz Han 2 Para birimi olan Hanlık Parasına (HP) çevirin.
– 10.000 JoyPara ile, 100 Gümüş Hanlık Parası elde edilmektedir.
– Yukarıda belirtilen işlemlerin ardından oyuna girerek (J) harfi ile Nakit Pazar bölümünü açmanız yeterli olacaktır. Sahip olduğunuz HP ile dilediğiniz eşyayı satın alabilir ve bu değerli eşyaların sahibi olabilirsiniz.