Cengiz Han 2 30-40 Seviye Arası Rehber

1

Cengiz Han 2 30-40 Seviye Arası Rehber

Cengiz Han 2‘de 1. seviyeden 30. seviyeye dek oldukça rahat bir şekilde seviye atlamanız mümkündür. Ancak ilerleyen seviyelerde daha hızlı seviye almak için sizlere bir kaç öneride bulunabilirim.

Seviye 30-40 arası daha hızlı seviye atlamak için; öncelikle yetenek puanlarınızı dikkatli dağıtmanız gerekiyor. Tüm yeteneklere 1 puan, gerektiğinde puan vermemeniz hızlı seviye almanızda büyük rol oynar.

Resim

Her bir yeni seviyede genel görevler açılıyor. Ancak bu görevler belirli bir tecrübe puanından sonra azalıyor. Doğal olarak seviye almanız biraz yavaşlayabilir. Daha hızlı seviye almak isteyenler için tam burada günlük görevler devreye giriyor;

Günlük görevler, her gün bir defa ya da bir kaç kez yapılabilecek orta derece tecrübe puanı veren görevlerdir. Günlük görevler her seviyede çeşitlenir. Günlük görevlere örnek vermek gerekirse; Eskort’luk görevleri söylenebilir. Eskort kısa bir mesafede yük taşımadır ve oldukça iyi tecrübe puanı kazandırır. Günlük görevlerin dışında günlük etkinlikler bulunmaktadır. Bu etkinliklere katılarak belirli bir miktar tecrübe kazanılabilir. Özellikle Antik Kalıntılar adlı günlük açılan zindan oldukça fazla tecrübe puanı kazandırır.

Genel olarak yapılan günlük görevlerin dışında ayrıca, Lonca görevleri, Arkadaşlık görevleri, Usta-Öğrenci görevleri ve meslek görevleri bulunur. Kendinize bir usta bulmanız bile görevden sayılır ve tecrübe puanı kazandırır.

Lonca görevleri, Lonca üyeleri ile yapılabilecek, parti gerektiren görevlerdir. Ekip çalışması gerektiren bu görevler düşük seviyelerde adeta bir ilaç gibidir. Tecrübe kasarken tıkanılan noktalarda Lonca görevleri, hem Lonca ile vakit geçirip gereksiz bir topluluk olmaktan çıkartır, hem de düşük seviyelerde ekip çalışmasını öğretir.

Gün içerisinde ana şehrinizde bulunan “Tecrübe Yöneticisi” adlı OOK’yı kullanarak, çifte tecrübe kazanabilirsiniz…