Aika Online Zindanlar Rehberi

Aika Online Zindanlar Rehberi

Aika Online Zindanlar Rehberi

Aika’daki Zindanlar Hakkında

Aika’daki zindanlar bir oyuncu ya da takımın bir haritayı, haritadaki tüm canavarları öldürerek temizleyeceği bir yerdir. Bu sayede, görev yapılabilir, tecrübe puanı kazanılabilir ya da yeni eşyalar elde edilebilir.Çoğu zindan giriş için en azından iki takım üyesi gerektirir. Solo zindan özelliği sayesinde bunun artık hiçbir önemi yoktur.

Zindanların 4 zorluk seçeneği mevcuttur; Normal, Zor, Uzman ve Cehennem.
Her zorluk seviyesi bir öncekinden daha iyi görevler ve daha iyi eşyalar içerir.

Bir Zindana Giriş

Zindana girmek için, zindan NPCsi(her zaman “insan” olmayabilir) ile konuşmalısınız.

Öncelikle bir takım oluşturmak önerili, çünkü bu zindanları tek başına tamamlamak zor olacaktır.

Bu takım üyelerini seçerek ya da LFG fonksiyonunu kullanarak mümkün olabilir.

Takımı kurduğunuzda, takım lideri zindan NPCsi ile konuşmalı ve tüm takım üyeleri de zindana girmeye hazır olduklarını onaylamalıdırlar.

Geçerli Zindanlar

Ursula Tapınağı – Terkedilmiş İblis Kalesi

Aslen Yüce Aika’nın geri dönüşü için dua edilen bir tapınaktır. Ursula Tapınağı, 46’ıncı Gökyüzü Yükselme Günü’ndeki saldırı sırasında canavarların ordusuna önderlik eden Jerennis Balavan tarafından ele geçirildi. S.C.340’da Lakia’nın Kongre Ordusu’nun İkinci Birliği tarafından yok edildiler ve tapınağa hapsedildiler. Balavan ve köleleri o zaman ağır şekilde yaralanmışlardı ve şimdi tapınakta güçlerini geri kazanıyorlar. Onlar tamamen iyileşmeden ordu Ursula Tapınağı’nı geri almayı düşünüyor…

Evgenia Alt ve Üst Katları – Korkunç Kalyon

Evgenia sadece vergi toplamak için kullanılan bir gemi değildi, ayrıca dünyayı dolaşan bir ordu gemisiydi. Gökyüzü Yükselme Günü’nde rıhtımdaki gemi, içinde 900 canlı mürettebatıyla yerin altına gömüldü. Daha sonra  gemi, efsanevi hazine gemisi olarak bilindi. Geminin geçmiş ünü bir kahraman tarafından değil, bir zalim melek olan  Gressil tarafından geri getirildi.

Gemi o kadar büyük ki içinde iki tür zindan var, Kabin ve Ambar. Doğru yere gittiğinden emin ol!

Terkedilmiş Maden – İstila Edilmiş Çukur

Terkedilmiş Maden eskiden Lakia’daki en büyük facion madeniydi, ayrıca Holgado Madeni olarak da anılıyordu ama zalim meleklerin saldırılarından dolayı şu anda kapalı. Hayal edilemeyecek güçteki Malik terkedilmiş madenin derinliğine doğru ilerliyor ve yenice ortaya çıkmaya başlayan iblisler maden bölgesi 2’de toplanarak  madeni iblislerin yok edilemez kalesi haline dönüştürüyorlar.

Maden oldukça büyük bir alana kurulmuştur ve L’enfer 1 Maden Bölgesi ve L’enfer 2 Maden Bölgesi olmak üzere içinde iki farklı zindan bulunmaktadır.

Solo Zindanlar sayesinde, herhangi bir oyuncu L’enfer 1 Madeni’ne giriş yapabilir ama L’enfer 2 Madeni, çoklu takım baskın zindanına giriş yapabilmek için arkadaşlarına ihtiyacın olacaktır.

Despero Hapishanesi – Son Kale!

Giovanni Kulesi’nin yeraltı seviyeleri 1’den 3’e kadar konumlandırılmış mükemmel Labirent’in bir parçasıdır. Kraliçe Azra’nın zehirli örümcekleri buranın kontrolünü ellerine almışlardı. Geçmişte, Aika’ya karşı hainlik yapanları hapsetmek için kullanılmıştır.

Giovanni Kulesi, Büyük Kahin Giovanni’nin öğrencileri tarafından onun hatırasına yapılmıştır. Yüce Kule Giovanni’nin mirası olarak göğe yükselirken, etrafı Zerecaların son saldırıları sonucu kirlenmiş topraklarla sarılıdır.