Aika Online Seviye 51 Terfi Görevi

Aika Online Seviye 51 Terfi Görevi

Aika Online Seviye 51 Terfi Görevi

Üstün Sınıf Değişikliği

50. Seviyeye ulaştığınızda karakterinizin sınıfını geliştirmek için bir görev serisini tamamlamanız gerekmektedir. Seviye 51 olma görevi dışında seviyenizi yükseltmeniz ya da tecrübe puanı kazanmanız mümkün olmayacaktır.

Bu rehber aşamalarda size yardımcı olmak için hazırlanmıştır.

  • Genel Gereksinim: Seviye = 50, Pran olması ve görevin yapılacağı ulusun vatandaşı olmak.
  • İlk olarak Basilan Meydanı’daki Theletar Karimov’u ziyaret ederek “Terfi Testi Duyurusu” görevini alabilirsiniz ama terfi görevi serisine başlamak için bunu yapmanız gerekli değil. Göreve direk Regenshein’daki Helmut von Schroeder’e giderek başlayabilirsiniz.

 Görev Rehberi

1. Görev: ”Üstün Olma Tavsiyesi”
– Bu görevi Regenshein’daki Helmut Von Schroeder’den alın, size Sonsuz Ağaç Noktası’ndaki Marks Rummenigge ile konuşmanızı söyleyecektir.

2. Görev: “Boyut Özü”
– Ovis Harabelerinde Seyreden ve İblis Ruhun Seyredeni öldürerek 10 Boyut Özü toplayın ve bunları Marks Rummenigge’ye geri götürün.

3. Görev: ”Tavsiye Mektubu”
– Regenshein’deki Helmut Von Schroeder’e götürün.

4. Görev: ”Lakia İçin”
– Yozlaşmış Arazide 10 Harabe İskelet Mızrakçısı ve Harabe İskelet Süvarisi ile 6 Harabe İskelet Okçusu ve Harabe İskelet Büyücüsü öldürün ve Helmut Von Schroeder ile konuşun.

5. Görev: ”Kutsal Kabı Bulma”
– Lakesar’da Harabe Taklitlerini ortadan kaldırarak Kutsal Kase Santus edin. Biz ilk denememizde 22. Sandıktan  bulduk ama ikinci denememiz 108i sandıkta bulduk. Bu yüzden bu görev sizi biraz uğraştıracaktır.

6. Görev: ”Haini Cezalandırma”
– Ungor ormanındaki (Avcı Elter) Dagermak’ı alt et ve Helmut Von Schroeder ile konuş.

7. Görev: ”Maksimum EXP”
– EXP gelmesi durana kadar EXP kazanmaya calış, Helmut Von Schroeder seni Basilan’a gönderip yeni yetenek ustanla konuşmanı istemeden seviyen 51 olmayacaktır. EXP gelmemeye başladığı an ilerlemek için Helmut Von Schroeder ile konuş.

8. Görev: ”Bağış Yapmak”

– Helmut Von Schroeder’e 200,000 altın götür.

9. Görev: Bu görevin adı sınıfınızın değiştikten sonraki adı olacaktır. Helmut Von Schroeder sizi Basilan’daki uygun yetenek ustasına gönderecektir, görevi tamamladığınız anda seviyeniz 51’e yükselecek, sınıfınız gelişecek ve karakteriniz üzerinde kullanabileceğiniz stat puanları kazanacaksınız.

Sınıflar:

Özgün Sınıf Üstün Sınıf Favori Statları
Lejyoner Şövalye Dayanıklılık
Barbar Cengaver Güç / Dayanıklılık
Avcı Nişancı Çeviklik
Silahşör Katil Çeviklik
Şifacı Simyacı Zeka (Destek) ya da
Dayanıklılık / Zeka (PvP)
Büyücü Kaos Büyücüsü Zeka

Not
: Paylaştırmak için en az 10 yeni Stat puanın olması gerekmektedir.