Aika Online Savaş Alanı Rehberi

Aika Online savas alani12

Aika Online Savaş Alanı Rehberi

Savaş alanı sistemi Kale Savaşı ve Kutsal Taş Savaşı’nın aksine daha küçük bir alanda PVP yapmak için çok güzel bir yoldur. Savaş alanında klan arkadaşlarınızla, diğer uluslardan arkadaşlarınızla ya da diğer kişilerin açmış oldukları oyunlara katılabilirsiniz. Savaş alanı, oyuncuların birbirleriyle PVP yapmasına ve onur puanı kazanmalarına olanak sağlar. Onur puanları, oyuncuların savaş alanında yaptıkları bireysel katkılara göre verilir.

Savaş alanı Aika Online’deki en büyük PVP modlarından biridir. PVP kanalında Regenshein’deki Friedrich Kroeger ile konuşarak, Kahramanlar Meydanı’na ışınlanabilirsiniz. Burası Elterlerin arenada odaları gördükleri, hangi tarafta yer almak istediklerini seçtikleri, savaş öncesi rahatladıkları bekleme noktasıdır. Burada Morenis ile konuşarak, maçların düzenlendiği lobiye ulaşabilirsiniz. Lobiyi kullanarak varolan bir odaya katılabilir ya da kendi odanızı oluşturabilisiniz.

Bekleme Odası ve Oda Oluşturma

Savaş alanını oluşturan kişi, takımların oyuncu sayısını ve oyunun modunu belirler. 6’ya 6, 12’ye 12 ya da 24 ‘e 24 savaş yapılabilir.

Pencerede karşılaşmalar hakkında bilgi, karşılaşmanın ismi, karşılaşmanın durumunu, oyunun modunu, karşılaşmaya katılan kişi sayısını görebilirsiniz. Bu durumda, oyuncu bekleme durumundaki ve yeni oyuncu kabul eden bütün karşılaşmalara katılabilir. Karşılaşmayı oluşturan kişi karşılaşmada yer alan kullanıcıları kontrol eder.

Karşılaştırma oluşturmak için, karşılaşmanın adını, takımların oyuncu sayısını, karşılaşmanın süre sınırını ve hedef puanı Savaş Alanı Ayarlarından ayarlamanız yeterlidir. Hepsini eksiksiz ayarladıktan sonra “Onayla” tuşuna bastığımızda, artık karşılaşma Kahramanlar Meydanı’nda bekleyen kullanıcıların listesinde görünecektir.

Bekleme odası listesinde, karşılaşmaya katılan kişilerin seviyelerini ve onaylayıp onaylamadıklarını görebilirsiniz. Savaş alanında yeterli puana ulaşıldığında ya da süre limiti bittiğinde karşılaşma sona erer.

Savaş Alanının Yararları

Karşılaşmanın sorununda oyuncular altın, özel savaş alanı madalyası ve kişisel başarılarına göre onur puanı kazanırlar.Bu eşyalar ve puanlar EXP için, güçlü ekipman almak yada daha değişik amaçlar için kullanılabilir. Arena PVP pratiği yapmak ve takım oyununu geliştirmek için çok güzel bir yerdir. Oyuncular burada, bireysel yeteneklerini geliştirip karakterlerini daha iyi şekilde kullanabilir veya değişik yeteneklerini deneyip, kendileri için en iyi olanı bulabilirler.