Aika Online Pran Sistemi ve Özellikleri Rehberi

aika online su prani3

Aika Online Pran Sistemi ve Özellikleri Rehberi

Her Pran, hayata peri formunda gelir. Ancak 5. seviyeye ulaşan bir Pran için, evrim vakti gelmiş demektir. Görevi, başarıyla tamamlandığında çocuk formuna dönüşür. Daha sonra 20. seviyeye ulaşması durumunda, eğer görev başarılır ise Pran, 3. hali olan genç Pran’a dönüşür. Son olarak 50. seviyeye ulaşan bir Pran, gücünün zirvesine ulaşmış demektir. Son evresi olan, yetişkin Pran’a dönüşür. Her Pranın bir kişiliği vardır ve Pranın kişiliği, sizin ona verdiğiniz cevaplara göre değişkenlik gösterir. Bazen sizi şaşırtacak sorularla karşınıza gelebilir. Pran, sizin onunla geçirdiğiniz zamana ve başardığınız görevlere göre gelişimini sürdürür. Peri formundaki her Pranın kişiliği ‘’sevimli’’ iken, Pran büyüdükçe başka karakterlere bürünebilir. Pranınıza davranış biçimiziniz, bu değişimdeki en temel etkendir.

Ateş Pranı

Ateş Pranı:Peri formundayken kendine has kırmızı bir renge sahiptir. Ateş Pranı, düşmana verilen zararı, maksimum sağlığı ve kritik şansını arttırdığından genelde saldırı yapacak olan Elterler için uygundur.
Su Pranı:Peri formundayken kendine has mavi bir renge sahiptir. Su Pranı, savunmayı, maksimum manayı ve direnci arttırdığından genelde savunma yapacak olan Elterler için uygundur.
Hava Pranı:Peri formundayken kendine has sarı bir renge sahiptir. Hava Pranı, kaçmayı, maksimum sağlık ve manayı, geri kazanım oranını ve mana tüketimini azalttığından hem saldırı hem savunma yapacak Elterler için uygundur.

Su Pranı

Sevimli:Bence seninle oynamak çok zevkli! Sen benim en iyi arkadaşlarımdan biri olabilirsin. Bu beni gerçekten mutlu ede.
Sert:Bazı aptal Pranlar öyle çok konuştular ki kendimi tutamadım ve ağızlarına iki tane vurdum. Sanırım tekrardan Pran İstasyonu’na gitmek zorunda kalacaklar.
Akıllı:Biraz şaşırdım efendim. Kulaklarımın hareket yeteneğimde belli bir kayıba sebep olduğunu ve bunun, sizi dövüşlerde etkileyebilme ihtimalini düşünüyordum. Sizcede bu kadar büyük olmaları gerekiyor mu?
Cesur:Yemek yemek ve dövüşmek bu dünyada en çok zevk aldığım iki aktivitedir efendim. Biraz şu kocaman canavarlardan öldüremez miyiz? Onlara kimin büyük olduğunu göstermeliyiz.
Cimri:Bence sen çok para harcıyorsun! O gereksiz şeylere vereceğin parayı bana versen hee? N’olurdu yani? Lütfen.
Ateşli:Sanırım ateşim var. Biraz yaklaşıp, bakar mısın?

Hava Pranı

Pranıda hayata peri formunda gelir. 5. Seviyeye geldiğinde aldığı form resimdeki gibidir. Tabiki Pranınızın formunu değiştirmek için tamamlamanız gereken görevler vardır. Daha sonra 20. seviyeye ulaşması durumunda, eğer görev başarılır ise Pran, 3. hali olan genç Pran’a dönüşür. Son olarak 50. seviyeye ulaşan bir Pran, gücünün zirvesine ulaşmış demektir. Son evresi olan, yetişkin Pran’a dönüşür.