Aika Online Elter Arenası Rehberi

Aika Online Elter Arenası Rehberi3

Aika Online Elter Arenası Rehberi

Elter Arenası’nda en fazla 100 kişiden oluşan iki takım birbirine saldırır. Ölen kişiler hazineler düşürür ve hayatta kalanlar bunları toplar. Beş farklı ulusta müsabakalar, dört farklı grupta ve günde iki defa gerçekleşir. Oyuncular burada gerçek güçlerini test edebilirler. Seviye dengesiz- likleri için endişelenmeye gerek yoktur. Çünkü müsabakalar dört farklı seviyede gerçekleşir. Sistem arenaya girmek isteyen kişileri seviyelerine göre gruplar.

Seviye 11’den sonra her Aika vatandaşı Elter Arenası’na girebilir. Elter Arenası oyuncuların güzel vakit geçirmelerine ve yeteneklerini test etmeleri için olanak sağlar.Her ulusun kendi arenası vardır. Arena her ulus için aynı saatte başlar.

Müsabaka başlamadan 5 dakika önce, açılır pencere müsabakaya girip girmeyeceğinizi sorar. Aitan Arenası’na girmek için PVE kanalında olmanız gereklidir. Eğer PvP kanalındaysanız, sizden kanal değiştirmeniz istenecektir.Bir takımınızın arenayı kazananabilmesi için, iki koşuldan biri yerine getirmesi gereklidir. Bu koşullar, süre bitiminden önce takımınızın en fazla puana sahip olması ya da diğer takımı mağlup etmesidir.Her takımda kaç oyuncu kaldığını, içeri girdiğinizde açılan ufak pencereden takip edebilirisiniz.

Öldürülen oyuncu başına kazandığınız Onur Madalyasının yanında katılımcılar çok güzel ödüllere de sahip olabilirler. Birini öldürmek size (seviye 50 de 17,478 EXP) çok fazla miktarda EXP vermektedir. Aynı zamanda Hira madeni, Kaize madeni ya da Kahramanlık madalyası elde edebilirsiniz. Hira madeni ve kaize madeni büyülendirme dükkanında bulunan ”KY” Hira ve Kaize yapımında kullanılır.Kazanan takımda hayatta kalanlar, para ödülünü bölüşürler ve onur puanına sahip olurlar.