Aika Online Binek Görevleri Rehberi

Aika Online Binek Görevleri Rehberi1

Aika Online Binek Görevleri Rehberi

Bineği Satın Alma

Aşağıdaki üç görevin tümünü Basilan’da bulunan Kim’den alabilir ve yine orada tamamlayabilirsiniz.

1. Akıllı Seçim – Binek ve binek yeteneği için ödeme yapmayı seçin.
2. 2 Milyon Altınlık Yetenek – ‘Öde’ seçeneğini seçin.
3. Bineği ve Yeteneği Satın Al – Bineğe ve yeteneğe sahip olmak için ödeme yap.

Bineğe Görev ile Sahip Olma

1. Akıllı Seçim – Binek ve binek yeteneği için görev yapmayı seçin.
2. Bir Görevle Yetenek Öğrenme – Bineğiniz için görev yapacağınızı belirtin.
3. Hıza Alışma – Sigmund Çölü’ndeki Lilitu Tarlası’nda 40 Yıldırım Lilitusu öldür.
4. Sabır Testi – Hessen Dağı’nda bulunan Kallopi İş Grubu Üssü yolu üzerinde Tahn Chepa Klan Muhafızı, Than Chepa Klan Büyücüsü ve Tahn Chepa Klan Barbarı öldürerek “Birlik Kutsal Suyu” elde edin. Bunun için biraz uğraşmanız gerekecek!
5. İblis’in Kafatası – Uzman Seviye Evgenia’nın Alt ve Üst Katlarında Gresil Kafatası ve Markis Kafatası elde edin. Bu Zindanlara Amarkand’ın kuzeyinde bulunan Hekla Mağarası’ndan ulaşabilirsiniz.
6. Lanetten Kurtulma – Markis ve Gresil kafataslarını Bozulmuş Arazi’deki Umutsuzluk Kemik Mezarı’na yerleştirdikten sonra ortaya çıkan Orhane’yi öldürün. Daha sonra Basilan’daki Kim ile konuşun.
7. Pahalı Malzeme – Basilan’daki Kim’e 2 Üst Rütbe Vaizan ve 5 D Rütbe Kaize verin.
8. Özel Büyü Aletleri – L’enfer 1 Madencilik Bölgesi zor seviye zindanından Macanga’nın Yelesi’ni ele geçirip Basilan’daki Sophia Vieri’den 300,000 (vergiler hariç) altın değerindeki Yetenek Taşı’nı satın alın. Bunları tekrar Kim’e götürün.
9. Kutsama Facionu – Amarkand’daki Boşluk Vadisi’ni arayın ve harita üzerine rastgele yerleştirilmiş olan Mavi Kutsama Facionu’ndan 1 adet bulun.
10. Yapay Canavar – Verband’daki Joshua Çiftliği’ne giderek Deneme Totemi’ne tıklayın. Toteme tıklamanızın ardından otomatik olarak 6 adet canavar teker teker ortaya çıkacaktır. Göreviniz bu altı canavarı öldürüp altı adet Acı Kuruşu elde etmektir.Bu görevi ilk denemenizde başaramama ihtimaline karşın dirilme noktanızı en yakına ayarlayın.
11. Boyun Eğdirme Emri – Neredeyse bitti! Kırmızı Aslan Klanı İşgal Bölgesi’nde 8 Kırmızı Aslan Klanı Hücum askeri, 8 Kırmızı Aslan Klanı Kara Büyücüsü ve 8 Kırmızı Aslan Silahşörü öldürün.
12. Son olarak, Basilan’daki Kim’e git. Senden 150,000 altın bağış yapmanı istyecek. Onunla tekrar konuşunca “Binek Çağırma” yeteneğine sahip olabilirsin. İsterseniz bu temel yeteneği kısayol tuşlarına ekleyebilirsiniz.
Şimdi, çantanıza bakın! Yeni bineğinize sahipsiniz! Bineğe çift tıklayın, üzerinize alın ve yeni yeteneğinizi kullanarak bineğinize binin!

Bineği Büyülemek

Bineğinizi büyülemek için, Basilan’daki Kim’i ziyaret edin. Onunla konuşup “Bineği Büyüle” seçeneğine tıklayın. Aşağıdaki gibi yeni bir menu açılacaktır.

Bineğinizi büyülemek için, Binek Taşı’na ve bineğinizin üzerinde uygun bir büyüleme yuvasına ihtiyacınız olacaktır. Binek Taşı’nı elde edebilmek için, Aika Eşya Dükkanı’nı(J’ye basın) ya da Regenshein’daki Açık Artırma Dükkanı’nı ziyaret edin. Eğer Açık Artırma Dükkanı’n kullanacaksanız, “Diğer/Hiçbiri” olarak arama yapmalısınız.

Eğer Aika Eşya Dükkanı’ndan “Mavi Binek Kristali” satın alırsanız, kullandığınız anda rastgele bir Binek Taşı elde edersiz. Aşağıda elde edebileceğiniz birkaç binek taşı gösterilmiştir. Ama daha fazlası da var!