3 Başlı Ejderha Görevi Yapılış Rehberi

1

3 Başlı Ejderha Görevi Yapılışı

İlk olarak görevi aldıktan sonra adaya ışınlanıyoruz. Daha sonra önümüze gelen noobları kesmemiz gerekiyor. Bir kaç kere ileri geri yaparak çıkan tüm noobları kestiğimize emin olmanız gerekmektedir.

Resim

Tüm noobları kestikten sonra önümüze boyut olarak korkutucu ama kesilmesi kolay olan Mahmut’un Oğlu isimli yarı baş düşmanımız çıkacak. Az önce de söylediğim gibi korkmanıza gerek yok, hemen ölecektir. (Ganimetleri Toplamayı Unutmayın)

Resim

Işınlanma kapısından geçerek Davut’un korumalarını ve akabinde Mahmut‘u kesiyoruz ki en çok oğlu kadar güçlü durumda.

Resim

Önümüze bir ışınlanma kapısı daha çıkacak, buradan da geçerek ve önümüze gelen noobları keserek Uyuyan Ejderha‘ya gelmiş olacağız. Uyuyan küçük yaratığımızı uyandırmak için önümüze çıkan ejderha yumurtalarını da bir bir kesiyoruz. (bu işlem biraz zaman alabilir.)

Resim

Kesmeye ve keserek ilerlemeye devam ediyoruz. Taş Kesilmiş Ejder Heykellerinin yanından geçerken canlandığını göreceğiz. Teker teker kestikten sonra işte bütün heybeti ile 3 Başlı Ejderhamız karşımızda, ne kadar canı olduğu yada ne kadar hasar verdiği konusunda herhangi bir açıklama yapmıyorum. Bu sefer ki de size sürpriz olsun.

Resim